Een favoriet uit de Indiase keuken. Naanbrood, te combineren met oneindig veel gerechten.
Bijgerecht of borrelhap, het maakt niet uit. Naanbrood is te combineren met oneindig veel gerechten. Denk aan stoofpotjes, gerechten met kip of gewoon om lekker te dippen in bijvoorbeeld hummus. Daarnaast kun je je zelfgemaakt glutenvrij naanbrood ook als een pizzabodem of als pitabroodjes gebruiken.
Zelf glutenvrij naanbrood maken is super simpel! Deze naanbroodjes werden bestreken met knoflookolie en peterselie, maar je kunt ook verse koriander gebruiken.
Tip van flip: Het deeg is nogal kleverig, smeer je handen daarom best met wat olijfolie.
Er zijn verschillende heerlijke dips die goed passen bij naanbrood. Een van de meest populaire dips is hummus, een romige kikkererwtenpuree op smaak gebracht met knoflook, tahin, citroensap en olijfolie. Een andere smaakvolle dip is tzatziki, een Griekse yoghurt dip met komkommer, knoflook, dille en olijfolie. Guacamole, een Mexicaanse dip gemaakt van avocado, tomaat, ui en limoen, is ook een smakelijke optie. Tot slot kun je ook kiezen voor een eenvoudige olijfolie met wat kruiden zoals rozemarijn en tijm.
Glutenvrije wraps gevuld met paprika, ui, Mexicaans gekruide kip en pittige saus.
Heerlijke lasagne met zalm, verse spinazie, tomaat en mascarpone.